Livet og troens landevej

Overgiv din vej til Herren, stol på ham, så griber han ind. Sl 37,5

Vi er alle sammen på vej. Vi går afsted på livets landevej. Mit store ønske og målet for min vandring er, at jeg til sidst må komme med på den nye jord, som Gud skaber. Det sted, hvor alle, der tror på Jesus, skal leve evigt sammen med Gud i ufattelig glæde. Jeg beder Gud om, at han må bevare mig i troen hele mit liv, så jeg når målet. Dermed overgiver jeg min vej til Herren, og han lover at gribe ind. 

I mit liv her på jorden står jeg også jævnligt i svære konkrete valg og er i tvivl, om hvilken vej, jeg skal gå. Da er det en utrolig stor velsignelse, at kunne fortælle Gud om situationen og bede ham om at vejlede mig. Og jeg har gang på gang oplevet at han har hjulpet og tilrettelagt tingene for mig – Herren har grebet ind. Gud har nemlig også planer og omsorg for hans børns liv her og nu på denne jord.

Jeg kan varmt anbefale dig at overgive din vej til Herren – både i stort og småt.

Bøn: Herre, vi overgiver vores vej til dig. Tak, at du har lovet at gribe ind, når vi lægger vores liv i dine hænder. Amen.

Af Andrea Nygaard Christensen